luni, 22 octombrie 2007

Nokia N81 8GB


Nokia a a nuntat de curand ca va incepe livrarile noului Nokia N81 care pana nu de curand era doar in stadiul de proiect.
Aceasta frumusete cu 16 milioane de culori pe un ecran cu diagonala de 2.4" si o rezolutie de 240x320 , are acum 8 Gb memorie. Mai mult decat suficient pentru orice utilizare a telefonului.
Din pacate camera a ramas tot cea de la generatia "veche" cu "doar" 2 MP.
In rest.. gasim la el cam tot ce se poate..EDGE , 3G , WLan , Bt Symbian 9.2 , radio , iesire jack pentru casti obisnuite.
Per total mi se pare un super telefon pentru ca toate aceste facilitati se imbina cu un aspect foarte atragator.
Cel putin din poze arata foarte bine.. sa vedem si pe viu , desi mai avem de asteptat ceva ceva pana ajunge si pe la noi ca deh.. sunte rumani.

0 comentarii:

eXTReMe Tracker
..............................................................................................................................................................................Jocuri eTrafic ... nu gluma !!! director.orasultau.ro - Director in OrasulTau! publicitate online, pozitionare, web design, generator de trafic internetXweb.ro - Totul intr-un singur loc!Smarty Web DirectorTop 19 promovare web gratuita SEO RomaniaAllStarSites Web DirectoryDirector Web Bestlink IndexSite IndexSite webworld-directory DP DirectoryFlorarie Director web romanescAll The List Directory Vanzari-Imobiliare.Ro Web Top Gratuit Web Top Gratuit Director Web Bestlink Alvz.com Cool Websites Directory Free Web Directory: Directory-474 1 Good Search Directory http://funhouse.uv.ro sellable products | creating a business plan |