duminică, 4 noiembrie 2007

Zi grea ..

Am colindat ieri toata ziua de la 11 dimineata pana la 12 noaptea. M-am trezit pe la 10.. ca deh.. nu mai dorm ca in vacanta pana la 3 din cauza obisnuintei de a ma trezi la 6 in timpu scolii :( si pe la 10 jumate ma suna cosmin."Ba hai la gratar.." io.."bine hai"
Ne ducem in Real sa luam de'ale gurii.. adica bere. Am mai luat si niste mici asa.. de gust.. :))
De mentionat ca am ajuns acolo cu un bolid rosu de prin 7zeci si ceva si cu kilometraju dat peste cap de 3,4 ori.
Pe drum am facut si un accident dar nimic serios...
Dupa gratar am plecat direct la meciu Craiovei cu Dinamo care din pacate nu s-a terminat cu victorie.. dar deh , si un egal e bun mai ales cu arbitraju care a fost.

1 comentarii:

@ndy spunea...

am dacia meaaaa sunt pionier ... si ma mandresc cu ea ca sunt ...plm ...roman :))))) mijto..imi place ...va distrati

eXTReMe Tracker
..............................................................................................................................................................................Jocuri eTrafic ... nu gluma !!! director.orasultau.ro - Director in OrasulTau! publicitate online, pozitionare, web design, generator de trafic internetXweb.ro - Totul intr-un singur loc!Smarty Web DirectorTop 19 promovare web gratuita SEO RomaniaAllStarSites Web DirectoryDirector Web Bestlink IndexSite IndexSite webworld-directory DP DirectoryFlorarie Director web romanescAll The List Directory Vanzari-Imobiliare.Ro Web Top Gratuit Web Top Gratuit Director Web Bestlink Alvz.com Cool Websites Directory Free Web Directory: Directory-474 1 Good Search Directory http://funhouse.uv.ro sellable products | creating a business plan |