marți, 4 decembrie 2007

Cel mai bun WIndows - TinyXP

Nu stiu cati ati auzit de TinyXP asa ca o sa vi-l descriu putin.Este un windows facut pentru calculatoare mai slabe sau pentru gameri. Se instaleaza in 8,9 minute cu cateva drivere deja instalate , si ocupa doar 200-300 de mb imediat dupa instalare. Deasemenea tot dupa instalare veti vedea ca ocupa doar in jur de 100 Mb Ram.
Partile proaste nu sunt multe la numar si nici chiar atat de importante.Cea care m-a deranjat pe mine a fost lipsa wordului si nici posibilitatea de a-l instala. Ce nu mi-a mai mers pe el a fost AppServ .. un program ce transforma calculatoru in server si de aceea am renuntat la el dupa 1 an jumate timp in care l-am reinstalat decat o singura data.. dupa 1 an si cateva luni , asta pentru ca aparuse o versiune mai noua nu pentru ca se stricase sau ceva de genu asta.

Il puteti downloada de aici

1 comentarii:

Anonim spunea...

l-am avut si eu instalat.chiar e misto.mai are el mici lipsuri ca de ex nu are caracterul "|"parca...si mai are niste chestii care nu merg.Oricum sunt chestii inutile, poti sa te descurci si fara.

eXTReMe Tracker
..............................................................................................................................................................................Jocuri eTrafic ... nu gluma !!! director.orasultau.ro - Director in OrasulTau! publicitate online, pozitionare, web design, generator de trafic internetXweb.ro - Totul intr-un singur loc!Smarty Web DirectorTop 19 promovare web gratuita SEO RomaniaAllStarSites Web DirectoryDirector Web Bestlink IndexSite IndexSite webworld-directory DP DirectoryFlorarie Director web romanescAll The List Directory Vanzari-Imobiliare.Ro Web Top Gratuit Web Top Gratuit Director Web Bestlink Alvz.com Cool Websites Directory Free Web Directory: Directory-474 1 Good Search Directory http://funhouse.uv.ro sellable products | creating a business plan |