duminică, 20 ianuarie 2008

YouTorrent











E un fel de Google al pirateriei. Cica ar fi considerat cel mai bun motor de cautare pentru torrente.
http://www.youtorrent.com

via

Uber-Chick

Filmee

Ieri am reusit performanta sa vad 4 filme.
- The Invisible (Idee frumoasa in filmu asta.. un adolescent de 18 ani dupa ce este APROAPE omorat in bataie se trezeste si placa la scoala ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat , fara sa-si dea seama ca de fapt era ca o fantoma , nimeni nul vedea , nimeni nu-l auzea si tot ce modifica din lumea reala revenea la normal dupa cateva secunde) Nota 8 sa zicem.
- American Gangster (S-a facut multa publicitate in legatura cu filmul asta si chiar eram curios sa vad despre ce e vorba. Surprinzator a fost pe masura asteptarilor , poveste foarte interesanta , actori alesi perfect, final misto. E vorba de un traficant destept care reuseste sa fenteze politia foarte usor si isi face avere de 250 milioane de dolari. Dupa ce este in sfarsit prins colaboreaza cu cel care il investigase si in locul sentintei de 70 de ani in inchisoare , pedeapsa ii este scazuta la doar 15 ani)
- Premonition (I-am vazut trailerul si a parut interesant...dar parca intregul film a fost doar o varianta mai in detaliu al trailerului , nimic nimic in plus.. Nota 7 sa zicem)
- Out Of Time (Cel mai frumos film din seria celor 4 , tot cu Denzel , la fel ca si American Gangster. E vorba de un tip .. sheful politiei care este tras pe sfoara de o tipa. Ea se preface ca e indragostita de el si pana la urma ii zice ca are cancer si o sa moara. Tipu ii da cateva sute de mi de euro care de fapt erau o dovada pentru un caz important iar ea ii zice ca pleaca in strainatate sa isi vindece boala. Dupa ceva timp Denzel afla ca de fapt totu era o inscenare si isi recupereaza banii , iar tipa moare... trebuie vazut filmul)

Faza Zilei

Nu luati droguri care produc amnezie , marijuana , extasy si altele de care nu-mi aduc aminte... :-j

Se vand iPod-urile ca sucurile

Automat pentru iPod-uri in Las Vegas
via

Neaga si Iacob n-au valoare

Cei 2 jucatori , foste "vedete" la steaua au fost trimisi la echipa a doua de catre becali , acesta motivandu-si decizia prin cateva transferuri facute in ultimul timp din cauza carora cei 2 fosti jucatori autohtoni nu-si mai gasesc locul in echipa.
via

Tenis - Australian Open

Cam asa arata arena pe care s-a disputat partida dintre Federer - Tipsarevic

luni, 14 ianuarie 2008

Akon & DJ KHALED - We Taking OVER

Melodia e ok dar video e si mai misto :D.. plin de bling bling and sport cars :x

David Guetta - Baby When The Lights Go Out



misto melodia :x

miercuri, 9 ianuarie 2008

Timbaland SCREAM

Scream se numeste ultimul hit de pe albumul Shock Wave a lui Timbaland si e cantat de el impreuna cu Keri Hilson si Nicole Scherzinger de la Pussycat Dolls. Se pare ca si filmarile pentru videoclip sunt pe sfarsit..

Melodia suna cam asa..


marți, 8 ianuarie 2008

Disturbia

Ieri am vazut filmu asta si chiar mi-a placut... nota 9 sa zicem. Shia LaBeouf pe cat e de tanar pe'atat de bine si-a jucat rolul. In film e vorba de un baiat care dupa ce se intoarce cu taso de la o runda de pescuit.. fac un accident iar taso moare. Fiuso (Shia) nu reuseste sa treaca peste tragedie.. si dupa ceva timp , la scoala , isi loveste profesorul de spaniola pentru ca a mentionat pe talal sau. In urma loviturii e condamnat la 3 luni de arest la domiciliu. Dupa ce masa ii confisca si xboxu si tvu nu ii mai ramane nimic altceva de facut decat sa isi "supravegheze vecinii" :D
Asa da peste o tipa buna rauuu si de treaba (evident , doar e film) cu care ajunge sa supravegheze alt vecin.. acesta dovedindu-se a fi un criminal in serie.
Nu mai povestesc din el ca sa nu tai tot suspansu in caz ca vreti sa il vedeti.. (aiurea.. de fapt mi-e lene).
Trailer-ul il puteti vedea aici


O profesoara acuzata de viol

O profesoara din america de 26 de ani , pe numele ei Beth Ann Chester a fost acuzata ca si-a violat unul dintre elevi in varsta de 14 ani(lol)
Ce'as vrea sa ma fi violat si pe mine profa de rom dintr'a 9'a... ehee















via

Glume cu maicata

- Maicata e atat de grasa ca daca te urci pe ea , ti se infunda urechile de la altitudine.
- Maicata e atat de grasa incat daca vrea sa dea noroc cu cineva , trebuie sa ii arate respectivului drumul catre mana.
- Maicata e atat de grasa incat daca se duce la restaurant , ia meniul si zice "OK"
- Maicata e atat de grasa incat daca isi ia o pelerina galbena lumea strica dupa ea "TAXI"
- Maicata e atat de grasa incat are propriul cod postal
- Maicata e atat de grasa incat daca sta la cinema se aseaza langa.. TOTI
- Maicata e ata de grasa incat nici macar Bill Gates nu i-ar putea platii chirurgia estetica.

- Maicata e atat de proasta incat i-a luat 2 ore sa vada 60 de minute
- Maicata e atat de proasta incat atunci cand a vazut la cinema semnul "Interzis sub 18" , s-a dus si a mai adus inca 17 prieteni ca sa poata sa intre.
- Maicata e atat de proasta incat a ramas inchisa intr-o alimentara si a murit de foame.
- Maicata e atat de proasta incat a incercat sa aranjeze alfabetic numele bomboanelor M&M
- Maicata e atat de proasta incat s'ar putea impiedica in cablul unui telefon wireless.
- Maicata e atat de proasta incat sia vandut masina pentru bani de benzina
- Maicata e atat de proasta incat a intrebat "Care e numaru pentru 112"
- Maicata are 10 degete , toate la aceiasi mana
- Maicata are un picior de lemn , cu crengi.
- Maicata are atatia dinti lipsa incat limba ei parca e la inchisoare.

- Maicata e atat de saraca incat am vazuto mergand pe strada dand cu picioru intr'o cutie si am intrebato "Ce faci ?" mi-a raspuns "M-a mut".
- Maicata e atat de saraca incat cand sun la sonerie o aud zicand DING

via Squitii

vineri, 4 ianuarie 2008

Cati oameni au murit de ziua ta ? :|

Cam atatia au murit de ziua mea :-<
146,133 People

Looking for x-ray technician training?



Puteti sa mai aflati de pe siteul asta si alte chesti deastea.."foarte necesare" cum ar fi.. cati microbi aveti pe tastatura , cati copii de 5 ani ati putea bate intr'o lupta, sau chiar si cat valoreaza cadavrul vostru.

joi, 3 ianuarie 2008

Deko Cafe :> Eminescu si Diateza Pasiva



Zice totul pe fatza.. tare omu'

eXTReMe Tracker
..............................................................................................................................................................................Jocuri eTrafic ... nu gluma !!! director.orasultau.ro - Director in OrasulTau! publicitate online, pozitionare, web design, generator de trafic internetXweb.ro - Totul intr-un singur loc!Smarty Web DirectorTop 19 promovare web gratuita SEO RomaniaAllStarSites Web DirectoryDirector Web Bestlink IndexSite IndexSite webworld-directory DP DirectoryFlorarie Director web romanescAll The List Directory Vanzari-Imobiliare.Ro Web Top Gratuit Web Top Gratuit Director Web Bestlink Alvz.com Cool Websites Directory Free Web Directory: Directory-474 1 Good Search Directory http://funhouse.uv.ro sellable products | creating a business plan |