luni, 4 februarie 2008

Cel mai tare blog

De ce ai nevoie sa fii: cel mai tare blog ?

  • Trafic ? acum depinde de unde’l ai (din ce tara, alte bloguri, digg, forumuri, etc ) insa asta e clar, cel mai important, nu ai audienta nu ai valoare.
  • Vechime ? cu cat esti mai vechi cu atat esti mai ramolit ;) … desigur poti sa spui ca vechimea inseamna si experienta …
  • Recunoastere ? da, cred ca e un criteriu destul de relevant sa ti se recunoasca valoarea, exact cum e la aur, insa aici te cantaresc alti bloggeri. Dar, cine vrea sa fie citit numai de bloggeri ?
  • Subiecte ? aici e o dilema greu de masurat si cuantificat. Pentru fiecare subiect exista o tinta mai larga sau mai restransa. Un articol despre taxe intereseaza pe cei maturi; Un articol despre bacalaureat este o tinta pentru tineret; Un articol despre manele e clar ca nu e tinta celor care asculta house; Dar, cum faci sa acoperi un target cat mai diversificat ?
  • Nominalizari ? Deocamdata pentru ochii unora, sa castigi premii si concursuri conteaza, nu zic ca nu e asa dar, principiul difuziei se aplica si la bloguri ;).
From ByRev.net

1 comentarii:

Anonim spunea...

+ Materiale originale ;) ce e ala blunct? ca asa ai scris in header!

eXTReMe Tracker
..............................................................................................................................................................................Jocuri eTrafic ... nu gluma !!! director.orasultau.ro - Director in OrasulTau! publicitate online, pozitionare, web design, generator de trafic internetXweb.ro - Totul intr-un singur loc!Smarty Web DirectorTop 19 promovare web gratuita SEO RomaniaAllStarSites Web DirectoryDirector Web Bestlink IndexSite IndexSite webworld-directory DP DirectoryFlorarie Director web romanescAll The List Directory Vanzari-Imobiliare.Ro Web Top Gratuit Web Top Gratuit Director Web Bestlink Alvz.com Cool Websites Directory Free Web Directory: Directory-474 1 Good Search Directory http://funhouse.uv.ro sellable products | creating a business plan |