duminică, 18 noiembrie 2007

YouTube Download

Multi se intreaba cum se pot downloada filme de pe youtube,trilulilu,metacafe.. etc si m-am gandit sa le dau o mana de ajutor.
Sunt o gramada de metode si eu o sa va descriu una din ele.. cea care o folosesc eu si care este probabil cea mai usoara. Este vorba de un Add-on numit DownloadHelper , pentru Mozila Firefox.
Sa o luam pe rand
In primu rand va trebuie Mozila Firefox pe care il puteti lua de AICI
Apoi Addon-ul pe care il puteti lua de AICI.
Restartati firefox si faceti o proba , ar trebuii sa arate cam asa

Merge pentru orice fel de film intr-o pagina web... mpeg,flv,3gp,wmv,etc
Ca sa deschideti .flv-urile folositi VLC Media Player.

0 comentarii:

eXTReMe Tracker
..............................................................................................................................................................................Jocuri eTrafic ... nu gluma !!! director.orasultau.ro - Director in OrasulTau! publicitate online, pozitionare, web design, generator de trafic internetXweb.ro - Totul intr-un singur loc!Smarty Web DirectorTop 19 promovare web gratuita SEO RomaniaAllStarSites Web DirectoryDirector Web Bestlink IndexSite IndexSite webworld-directory DP DirectoryFlorarie Director web romanescAll The List Directory Vanzari-Imobiliare.Ro Web Top Gratuit Web Top Gratuit Director Web Bestlink Alvz.com Cool Websites Directory Free Web Directory: Directory-474 1 Good Search Directory http://funhouse.uv.ro sellable products | creating a business plan |