duminică, 20 ianuarie 2008

Filmee

Ieri am reusit performanta sa vad 4 filme.
- The Invisible (Idee frumoasa in filmu asta.. un adolescent de 18 ani dupa ce este APROAPE omorat in bataie se trezeste si placa la scoala ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat , fara sa-si dea seama ca de fapt era ca o fantoma , nimeni nul vedea , nimeni nu-l auzea si tot ce modifica din lumea reala revenea la normal dupa cateva secunde) Nota 8 sa zicem.
- American Gangster (S-a facut multa publicitate in legatura cu filmul asta si chiar eram curios sa vad despre ce e vorba. Surprinzator a fost pe masura asteptarilor , poveste foarte interesanta , actori alesi perfect, final misto. E vorba de un traficant destept care reuseste sa fenteze politia foarte usor si isi face avere de 250 milioane de dolari. Dupa ce este in sfarsit prins colaboreaza cu cel care il investigase si in locul sentintei de 70 de ani in inchisoare , pedeapsa ii este scazuta la doar 15 ani)
- Premonition (I-am vazut trailerul si a parut interesant...dar parca intregul film a fost doar o varianta mai in detaliu al trailerului , nimic nimic in plus.. Nota 7 sa zicem)
- Out Of Time (Cel mai frumos film din seria celor 4 , tot cu Denzel , la fel ca si American Gangster. E vorba de un tip .. sheful politiei care este tras pe sfoara de o tipa. Ea se preface ca e indragostita de el si pana la urma ii zice ca are cancer si o sa moara. Tipu ii da cateva sute de mi de euro care de fapt erau o dovada pentru un caz important iar ea ii zice ca pleaca in strainatate sa isi vindece boala. Dupa ceva timp Denzel afla ca de fapt totu era o inscenare si isi recupereaza banii , iar tipa moare... trebuie vazut filmul)

0 comentarii:

eXTReMe Tracker
..............................................................................................................................................................................Jocuri eTrafic ... nu gluma !!! director.orasultau.ro - Director in OrasulTau! publicitate online, pozitionare, web design, generator de trafic internetXweb.ro - Totul intr-un singur loc!Smarty Web DirectorTop 19 promovare web gratuita SEO RomaniaAllStarSites Web DirectoryDirector Web Bestlink IndexSite IndexSite webworld-directory DP DirectoryFlorarie Director web romanescAll The List Directory Vanzari-Imobiliare.Ro Web Top Gratuit Web Top Gratuit Director Web Bestlink Alvz.com Cool Websites Directory Free Web Directory: Directory-474 1 Good Search Directory http://funhouse.uv.ro sellable products | creating a business plan |